Verzenden

Joly-look sieraden worden in een leuk papieren zakje of doosje verzonden. Uit veiligheidsoverweging verzenden wij de bestelling in een neutrale verzendverpakking zonder de logo van Joly-Look. Alleen het adres van Joly-Look staat erop vermeld.

Om zo snel mogelijk van je aankopen te genieten, sturen wij in principe de bestelling binnen de 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Alle bestelling worden in België en Nederland met track en trace verstuurd. De kosten voor het verzenden bedragen 4 euro.

Noot: voor een snelle bezorging raden wij aan te kiezen voor een betaalmethode zoals Ideal of PayPal, bestellingen die geplaatst worden met deze methode worden directe verzonden.

 

Retourneren

Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. Als je aankopen toch niet voldoet aan uw verwachtingen of wanneer je niet tevreden bent met uw aankoop, heb je het recht om binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te herroepen.

De bedenktijd van 14 kalenderdagen gaat in op de dag volgend op de dag van ontvangst van het pakje. De datum waarop het pakje voor het eerst aan jou is aangeboden, wordt gezien als de datum van ontvangst.

Dit doe je door ons te mailen naar info@joly-look.be

Wij wijzen je erop dat aan ons geretourneerde artikelen enkel worden geaccepteerd indien:

  • Ze ongedragen, onbeschadigd, en/of niet gerepareerd zijn en in hun originele verpakking te zitten
  • Voordat je de artikelen retourneert de retourzending aan ons te melden.
  • Het pakje binnen de 14 kalenderdagen nadat je de retourzending aan ons hebt gemeld, bij ons bezorgd is.

Je kan de retour terugsturen naar:

Verdonck Catherine
Keuvelhoekstraat 140/11
8300 Knokke-Heist

Uitzonderingom hygiënische reden nemen wij geen oorbellen en kaarsen retour

Het is aan jou om te bepalen op welke manier je de retour aan ons verzendt. Wij raden je aan om met een betrouwbare verzender en een traceerbare verzendmethode, omdat je zelf verantwoordelijk bent voor het pakketje totdat het ons heeft bereikt.

Na ontvangst van de retour storten wij het bedrag van het artikel, niet de verzendkosten, binnen de 7 dagen terug op het rekeningnummer die gebruikt is bij de bestelling.

 

 

 

 

 

 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand