Live your life, follow your dreams

 

Catherine Verdonck, designer

Live your life, follow your dreams. Heel bewust koos ik deze woorden om mijn juwelen te vergezellen. Op weg naar jou. In een mooi doosje verpakt. Klaar om te schitteren. Dezelfde woorden zetten me xx jaar geleden op weg naar Joly-Look. Een levensdroom die ik eindelijk kon waarmaken: een webshop speciaal voor jou met handgemaakte sieraden.

Woorden alleen waren niet genoeg, ook al klinken ze nog zo goed. Er was ook wilskracht nodig, om mijn dromen te volgen en van mijn hobby een succesvol bedrijf te maken. Zelfvertrouwen, om juwelen te creëren die je met plezier draagt, om het even waar of wanneer. Creativiteit, om je steeds opnieuw te verassen met eigentijdse ontwerpen die meegaan met het seizoen, de nieuwe modekleuren en de laatste trends. Goesting ook, om unieke juwelen te maken die passen bij unieke vrouwen zoals jij.

Mijn ambitie?

Een ruim aanbod juwelen ontwerpen, van oorhangers over halskettingen tot armbanden. Voor om het even welke vrouw, gelegenheid of portemonnee. En toch wil ik dat elk sieraad bijzonder is. Met de typische joly look van Joly-Look. Herkenbaar in zijn exclusiviteit. Opvallend door zijn hoogwaardige materiaal, zoals natuursteentjes, zilverwit rodium en facetkralen in alle kleuren. Tot in het kleinste detail verfijnd. Zodat jij het juweel vindt dat perfect bij je past.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand